IM Hackathon

20.-24. rujna 2021. / Remote

15.000 razloga za prijavu!

Želite pokazati svoje znanje u izradi mobilnih aplikacija i pri tom zaraditi novac i moguće zaposlenje? Prijavite se na IM Hackathon koji organiziramo u suradnji s RIT Croatia, izradite mobilnu aplikaciju po našim dizajn uputama i tehničkoj specifikaciji na platformi koju sami odaberete i osvojite nagradu! 1. mjesto ćemo nagraditi s 8.000 kn, 2. s 5.000 kn, a 3. s 2.000 kn.

Osim nagradnog fonda, autore najboljih rješenja čeka i potencijalni razgovor za zaposlenje u Ingemarku.

Imamo challenge, znaš li ga riješiti? Imamo challenge, znaš li ga riješiti?

Imamo challenge, znaš li ga riješiti?

Student si, imaš ekipu koja zna isprogramirati mobilnu aplikaciju? Pokažite nam što znate! To nam je dovoljno. Prijavi tim!

Projektni zadatak Projektni zadatak

Projektni zadatak

Koliko često vam se dogodi da ste s nekim na piću i da ta osoba koristi mobitel umjesto da komunicira s vama? Vjerujemo da vam se dogodi često. Zato smo mi došli do ideje kako stati na kraj tome!

Zadatak je izraditi mobilnu aplikaciju kojom ćemo potaknuti ljude da više komuniciraju kad su s društvom na piću i što manje koriste mobitel. Zvuči čudno? 🙂

Mi smo pripremili dizajn i specifikaciju, a na vama je da iskodirate istu i dobijete nagradu za najbolji kod!

Prijavi se!

Ne zaboravi ostaviti ispravan e-mail na koji će stići zadatak.

 

Prijave su završene.

By Clicking on Accept, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. For more details, please review our Privacy Policy.

Accept all